Uvjeti korištenja

Autorska prava

Proven Grupa d.o.o. ima autorsko pravo na sav sadržaj na ovim stranicama: tekstove, slike, radovi objavljeni od strane Proven grupe d.o.o. ili bilo kakav drugi oblik materijala. Distribucija sadržaja dozvoljena je jedino u nekomercijalne svrhe (Proven Grupa d.o.o. zadržava pravo odlučiti što je komercijalna, a što nekomercijalne svrha) na način da sadržaj ne smije biti modificiran bez prethodne dozvole Proven Grupe d.o.o. te je potrebno navesti izvor prema orginalnom sadržaju na www.proven.hr portalu na način da se postavi direktan link, smješten odmah ispod kopiranog sadržaja, isključivo citata.

Zabranjeno je distribuirati kompletne članke u bilo kakve svrhe, komercijalne ili nekomercijalne, bez obzira da li je naveden izvor prema orginalu. Distribucija je isključivo dozvoljena u smislu citiranja prema gore navedenim uvjetima. Ukoliko se s navedenim uvjetima ne slažete, ne biste trebali pregledavati sadržaj sa ovih web stranica.

Sadržaj stranica

Informacije na stranicama Proven Grupe d.o.o. (www.proven.hr) informativnog su sadržaja i podložne promjenama bez prethodne najave. Ne odgovaramo za nikakve posljedice prouzrokovane promjenama sadržaja niti za tipografske pogreške na stranicama. Sav sadržaj je osobno mišljenje u dobroj namjeri. Ne odgovaramo za točnost navedenih informacija. Također ne odgovaramo za točnost informacija koje pružamo izlaznim linkovima.

Napomena

Korištenjem naših web stranica prihvaćate naše uvjete korištenja te se smatra da ste upoznati sa njima. Također zadržavamo pravo na izmjenu uvjeta korištenja bez prethodne obavijesti. Za sva dodatna pitanja koristite kontakt informacije.

Download Demo Verzije

Začetna | Pogoji uporabe | Zemljevid spletnih strani/zemljevid strani/zemljevid mesta | Kontakt | Sigurnost plaćanja | Izjava o privatnosti | Uvjeti kupnje

SEO © 2021 Proven Grupa d.o.o. Sva prava pridržana.

Adresa: Palčići 2, HR-10 257 Zagreb, Oib: 45535119676, Swift: ZABA HR 2X, Iban: HR8623600001101865181, Mobile: +385.98.326.839