Započnite sa Sketchpadom

Pitanja u ovome FAQ su organizirana u slijedeće kategorije:

  1. Opća pitanja
  2. Instalacija i kompatibilnost
  3. Započnite sa Sketchpadom
  4. Tehnički problemi: Sketchpad za Microsoft® Windowse
  5. Tehnički problemi: Sketchpad za Macintosh®
  6. Sketchpad i Internet
  7. JavaSketchpad
  8. Konstruiranje i uporaba
  9. Registracija članova, Blog, Upload radova, Upload javasketchpad radova,Ostalo

 3. KAKO ZAPOČETI?

Novi sam korisnik Sketchpada. Gdje započeti?

Preporučamo da započnete s dijelom zvanim "Što biste trebali znati o Sketchpadu" koji se nalazi u Vodiču za učenje. Ovaj dio opisuje ukratko osnovne tehnike i operacije u korištenja Sketchpada. U nastavku Vodiča za učenje imate različite vježbe koje će Vas detaljnije uvesti u Sketchpad. Po završetku ćete imati vrlo široki pregled Sketchpadovih mogućnosti. Ako ste zainteresirani za upoznavanje novih korisnika sa Sketchpadom, mogli biste razmisliti o radu sa Sketchpad Workshop Guide. Dopušteno Vam je kopiranje i korištenje ovih materijala za obrazovanje Vašeg kadra. (Dodatne informacije o mogućnostima profesionalne naobrazbe možete naći ovdje.) Također preporučamo da malo istražite dokumente s primjerima koji dolaze s instalacijom Sketchpada. (Nalaze se u datoteci Uzorci koji se nalaze uz Sketchpad aplikaciju. Točnije, potražite Uzorci | Sketchevi.) Ovi primjeri pokazuju granice matematike koje se mogu istraživati sa Sketchpadom i možda Vas mogu nadahnuti da pokušate koristiti neke naučene vještine na novim zadatcima.

Ako ste profesor, ne brinite što niste stručnjak sa Sketchpadom prije nego što počnete raditi s učenicima, oni najbolje uče o novim programima kroz nadzirane aktivnosti, slobodnim istraživanjem i metodom pokušaja i promašaja. Razmotrite o početku rada s učenicima s nekim od aktivnosti koje se nalaze u Teaching Mathematics with The Geometer's Sketchpad book of reproducible blackline activity masters (ili bilo kojom aktivnosti koja se može slobodno spremiti downloadable classroom activities). Potaknite učenike da podijele međusobno što su naučili. Programska Pomoć također sadrži potpunu verziju Priručnika. Upoznajte se (birajući teme u izborniku Pomoć) s nekom određenom temom temeljitije dok koristite program.

Nadograđujem Sketchpad verziju 3. Gdje da započnem?

Većinu vještina koje ste razvili u Sketchpad verziji 3 možete koristiti odmah u Sketchpad verziji 4. Za brz pregled što je drugačije i što je novo izaberite u izborniku Što je novo iz menija Pomoć nakon pokretanja Sketchpada. Pratite temu Ako ste koristili verziju 3. Ovaj dio Pomoći kratko opisuje neke nove izmjene i mogućnosti, te sadrži daljnje upute u sustav Pomoć i detalje vezane za svaku od promjena. Također preporučamo da odvojite vrijeme i pregledate dokumente s primjerima koji dolaze s instalacijom Sketchpada. (Nalaze se u datoteci Uzorci koja se nalazi zajedno s Sketchpad aplikacijom.) Točnije potražite, Uzorci | Na koji način | Što je nadograđeno u verziji 3. Ovaj document pokazuje mnoge nove odlike verzije 4. Programska Pomoć također sadrži potpunu verziju Priručnika. Upoznajte se (birajući teme iz izbornika Pomoć) s nekom određenom temom temeljitije dok koristite program.

Download Demo Verzije

Početna | Uvjeti korištenja | Mapa stranica | Kontakt | Sigurnost plaćanja | Izjava o privatnosti | Uvjeti kupnje

SEO © 2021 Proven Grupa d.o.o. Sva prava pridržana.

Adresa: Palčići 2, HR-10 257 Zagreb, Oib: 45535119676, Swift: ZABA HR 2X, Iban: HR8623600001101865181, Mobile: +385.98.326.839