Opća Pitanja

Pitanja u ovome FAQ su organizirana u slijedeće kategorije:

  1. Opća pitanja
  2. Instalacija i kompatibilnost
  3. Započnite sa Sketchpadom
  4. Tehnički problemi: Sketchpad za Microsoft® Windowse
  5. Tehnički problemi: Sketchpad za Macintosh®
  6. Sketchpad i Internet
  7. JavaSketchpad
  8. Konstruiranje i uporaba
  9. Registracija članova, Blog, Upload radova, Upload javasketchpad radova, Ostalo

1. Opća pitanja

Koji su mogući operativni sustavi i zahtjevi za instalaciju za Sketchpad?

Sketchpad verzija 4 je trenutno dostupna za računala s Microsoft® Windows® operativnim sustavom. Za PC računala, potreban Vam je procesor Pentium® klase ili bolji, koji ima najmanje Windows 95 operativni sustav. Sketchpad je kompatibilan s Windows XP®, Windows ME®, Windows 2000, Windows NT®, Windows 98 i Windows 95 operativnim sustavima. Također, Sketchpad je kompatibilan s Tablet PCs. Trenutno nema Linux® ili Unix verzije Sketchpada. Međutim, JavaSketches kreirani Sketchpadom za Windowse i JavaSketchpad mogu se koristiti s Internet pretraživačem koji podržava Java, uključujući Linux i većinu Unix varijanti. Key Curriculum Press također podržava verzije Sketchpada za Texas Instruments™ TI-92 Plus, TI-89 Plus, i TI Voyage 200 grafičke kalkulatore. Instalacijski zatjevi i tehnička podrška za ove proizvode omogućena je izravno od Texas Instrumentsa.

Koja je najnovija verzija Sketchpada i kako je mogu nabaviti?

Verzija 4.0 je najnovija verzija ovog programa. (Također postoje —1, 2, 3, 4 verzije čiji brojevi su prikazani na ekranu uz podizanje programa. Hrvatska verzija programa trenutno je dostupna u verziji 4.07. Za handheld Sketchpad, najnovija verzija je 1.0. Da biste naručili verziju 4 ili nadogradili neku od prošlih verzija, molimo obratite se Key Curriculum Pressu (800-995-MATH). Za međunarodnu dostupnost Sketchpada na engleskom jeziku, molimo provjerite našu listu International Dealers; za dostupnost na drugim jezicima, provjerites našim International Publishing Partners.

Koji tip garancije postoji za Sketchpad?

Ukoliko u Vašoj licenci nije drukčije specificirano, za Sketchpad vrijedi niže navedeno jamstvo:

OGRANIČENO JAMSTVO

Tvrtka PROVEN grupa jamči da će u periodu od 90 dana nakon primitka Softver u osnovi funkcionirati u skladu s pripadajućom Dokumentacijom. U slučaju pogrešaka, prijavite ih i vratite Softver i kopiju računa na mjesto kupnje u roku koji vam osigurava pružanje jamstvene usluge. Ako Softver zadovoljava uvijete ovog jamstva, PROVEN grupa, će o svojem trošku, ili ispraviti sve pogreške, zamijeniti Softver, ili vratiti vam iznos na koji se odnosi licenca. PROVEN grupa ne može i neće jamčiti izvedbe ili rezultate koje možete dobiti upotrebom Softvera. Cjelokupan rizik rezultata i izvedbe Softverom preuzimate na sebe. U slučaju kršenja jamstva PROVEN grupa poduzet će već spomenute mogućnosti pravnog lijeka. Te zakonske mogućnosti dostupne su samo u Republici Hrvatskoj.

Osim u slučaju navedenog ograničenog jamstva, PROVEN grupa ne može jamčiti, bilo izričito ili prešutno, nepostojanje mogućnosti kršenja prava treće osobe, zadovoljavajuću tržišnu razinu ili podobnost za određenu svrhu. Davatelj licence PROVEN grupa ne daje jamstva, izričita ili prešutna, uključujući i prešutna jamstva zadovoljavajuće kvalitete i podobnosti za određenu svrhu u odnosu na Softver. PROVEN grupa ne daje jamstva niti garantira ili radi bilo kakve prikaze koje se odnese na uporabu ili rezultate uporabe Softvera obzirom na njegovu ispravnost, točnost, pouzdanost, suvremenost i sl.

Neka zakonodavstva ne dopuštaju izuzeće iz navedenih jamstava. Takva se izuzeća ne odnose na vas.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Key Curriculum Press ili PROVEN grupa i drugi direktori, službenici, zaposlenici ili agenti (odnosno Key Curriculum Press, njegovi distributeri ili PROVEN grupa, njegovi distributeri) ne mogu se smatrati odgovornima za proizašlu, slučajnu ili neizravnu štetu (uključujući štetu zbog gubitka dobiti, prekida poslovanja, gubitka poslovnih informacija i sl.) koja je nastala uslijed uporabe ili nemogućnosti uporabe Softvera čak i ako su Key Curriculum Press, njegovi distributeri ili PROVEN grupa i njegovi distributeri bili obaviješteni o mogućnosti nastanka takve štete. Obzirom da neka zakonodavstva ne priznaju izuzeće ili ograničenu odgovornost u slučajevima proizašle ili slučajne štete, navedena ograničenja se ne moraju odnositi na vas. Odgovornost tvrtke Key Curriculum Press, njegovih distributera ili PROVEN grupe, njegovih distributera za stvarnu štetu, neovisno o obliku odgovornosti (bilo prema ugovornu, kao prekršaj (uključujući nemar), pouzdanost proizvoda ili dr.) ograničena je na 300 hrvatskih kuna.

Kako mogu izravno komunicirati sa Key Curriculum oko problema s tehničkom podrškom?

Key Curriculum Press provodi tehničku podršku za vlasnike Windows® verzije The Geometer's Sketchpad. Najlakši način za kontaktiranje naših zaposlenika zaduženih za tehničku podršku je preko interneta. Submit an online support request. Tehnička podrška za Sketchpad Texas Instruments grafičkih kalkulatora moguća je jedino preko Texas Instrumentsa, a tehnička podrška za Sketchpad za Cassiopeia™ je moguća samo preko Casia. Molimo kontaktirajte ove kompanije za podršku Sketchpada na ovim aparatima. Također, možete poslati e-mail u vezi Vaših tehničkih problema na technical.support@keypress.com. Molimo uključite Vaš broj računa, tip i model računala te verziju Sketchpada koji koristite. (Pogledajte uputstva u vezi s brojem verzije ispod.) Naš broj telefona za tehničku podršku je 800-995-MATH (radnim danom od 8:00 do 17:00 GMT-8); pitajte za Sketchpad tehničku podršku. Kada nazovete, molimo pripremite broj računa i budite u blizini računala na kojemu je u uporabi Sketchpad. Ako ne možete biti u blizini računala,molimo imajte u blizini Sketchpad paket s brojem verzije. Taj broj, kao npr. 3.06 ili 4.01, možete naći odabirom u Sketchpadu u izborniku Pomoć dok se program koristi.

Download Demo Verzije

Početna | Uvjeti korištenja | Mapa stranica | Kontakt | Sigurnost plaćanja | Izjava o privatnosti | Uvjeti kupnje

SEO © 2021 Proven Grupa d.o.o. Sva prava pridržana.

Adresa: Palčići 2, HR-10 257 Zagreb, Oib: 45535119676, Swift: ZABA HR 2X, Iban: HR8623600001101865181, Mobile: +385.98.326.839